Факт-новини: оперативні сюжети

Баскетбольні баталії на оновленому майданчику

Featured Video Play Icon

На оновленому  спортивному майданчику на території першої школи ведуться активні тренування. Юні баскетболісти реєструються, розминаються і готуються до  важливої гри. За декілька хвилин тут розпочнуться справжні   баталії.  Проходитимуть одразу  два змагання з вуличного баскетболу 1 на 1 –  серед усіх вікових груп,  і змагання  3 на 3 серед хлопців до 17 років.

Боротися за кубок першості з вуличного баскетболу  буде 6 команд, серед них вже досвідчена збірна 27 –ої  школи – команда «Білі ворони». Хлопці неодноразово брали участь у подібних змаганнях, у такому складі грають близько 5 років. В активі –  багато перемог, тому і сьогодні налаштовані на першість.

Понад 3 години тривали змагання. За результатами, кращої командою, яка отримала найголовнішу нагороду турніру кубок першості у грі 3 на 3  –  стала  збірна команда вихованців ДЮСШ  « 12+». У команді не новачки, а вже досвідчені молоді гравці, і хоча раніше кожен з них грав здебільшого  1 на 1 , цього разу вирішили  об’єднатися. Команду створили за 2 дні.

Друге місце у командному турнірі 3 на 3 вибороли гравці з команди «Why not ». Третє місце дісталося «Білим воронам»/

Нагородили і переможців турніру 1 на 1 .

1 місце виборов Проскурняк Андрій , 2 –  посів Дмитро Верезук, 3  – дісталося Володимиру Снігірьову.

Крім того, відзначили серед усіх учасників змагань  і кращого гравця,  що кидає  м’яч здалеку. Ним став Максим Сербін з 27 школи, учасник команди «Білі ворони».

Наступні загальноміські змагання федерація баскетболу проведе вже у новому сезоні – в  2021 році.