Факт-новини: оперативні сюжети

Ажіотажу, як раніше, нема. Залізничний вокзал майже порожній

Featured Video Play Icon

На центральному залізничному вокзалі  – порожньо. Попри те, що  відновили міжміське сполучення, пасажирів  у залах очікування майже немає.

Олександр Биченко  у справах разом з родиною  приїхав до Чернігова  з Прилуцького району.  Сьогодні ж повертатимуться назад. Чекають на ніжинську електричку.  Після карантину  вперше  виїхали до обласного центру. Чоловік каже , що потяги курсують напівпорожні. У вагонах – малолюдно, але всі у масках.

Касирка Вікторія зізнається, що людей справді значно поменшало. Ажіотажу, як раніше,  тут немає. Біля кас людей  майже не зустрінеш. Хіба що  прибиральницю Любов, яка  протягом дня від них не відходить, адже  старанно проводить дезінфекцію. На вході стоїть  антисептик. А підлога  від частого прибирання, не встигає сохнути. На данний час  з приміського  сполучення відновлений рух електричок у трьох   напрямках: Чернігів- Ніжин – 5 пар, Чернігів-Горностаївка і Чернігів-Неданчичі – по 2 пари поїздів, які курсують щодня. Їздить електричка і  до столиці. Ціна квитків, порівняно з карантинним періодом, не змінилася. Крім того, Укрзалізниця вже почала продаж квитків  у туристичні  і курортні регіони України. Замовити і придбати їх можна у нас в Чернігові, але всі марштури – через Київ. Продають квитки у  всі вагони – плацкарт, купе та СВ.