ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

“Альянс” – це рух, рух – це життя! Студія сучасного танцю відзначила ювілей

Featured Video Play Icon

Танцювальній родині “Альянс” виповнилося 25 років. Як і годиться, цю подію відзначили великим концертом. Понад 300 вихованців та випускників студії влаштували на сцені феєричне, емоційне дійство пластики та руху.

За кожною постановкою стоїть кропітка праця усього колективу. Зала гучно підбадьорювала танцюристів, вибухала оплесками.

На ювілейне шоу до Міського палацу культури завітало багато гостей. Привітав талановитих іменинників та засновницю студії танцю Наталію Хольченкову виконувач обов’язків міського голови Олександр Ломако.

Гарного всім вечора. Дякую. Я за ці 5 хвилин на сцені теж відчув чудову енергію “Альянсу”. Хай так буде завжди, – зазначив виконувач обов’язків Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

 Опікуються своїми учнями молоді та перспективні тренери, які самі колись починали в “Альянсі”.

Танці зараз дуже гарно впливають на емоційне відновлення. Відволікають дітей від сьогоднішніх буднів. Навіть, після прильотів, ми приходимо, тренуємося, розвантажуємо голови собі та дітям. Дуже класно, коли діти мають можливість відновитися та отримати позитивні емоції, – розповіла тренерка Катерина Биковець.

Ми займаємось “хіп-хоп”. Нам це подобається, бо ми можемо розкрити свою творчість у цьому стилі танцю.  Дуже гарний тренер і дуже гарна атмосфера на танцях, – кажуть  учні студії сучасного танцю “Альянс”.

У колективі немає поділу на “обдарованих” та “нездатних”. Кожен учень вносить свою частку у скарбничку перемог на чемпіонатах, конкурсах, фестивалях. А за 25 років було безліч яскравих подій.

-Ми, навіть намагалися зробити якісь перелік, якісь звіт. Це просто неможливо. Дякуємо всім, хто зробив свій внесок в нашу студію “Альянс”, – підкреслила засновниця, почесна директорка студії сучасного танцю “Альянс” Наталія Хольченкова.

Приємним та цінним для Наталії Хольченкової є те, що колишні вихованці студії приводять на заняття вже своїх маленьких дітей.

Я сама займалася танцями близько 5 років. Отримувала задоволення і тому повела сина на танці вже в 4 роки. Ми задоволені, що є танці в нашому житті, навіть в такий час, – зауважила мама учня студії танцю “Альянс” Анастасія.

Танець дає можливість дитині виразитися, розкритися, передати почуття, зарядити себе та глядача позитивом, якого не вистачає у нашому повсякденному житті.