АктуальноНове на ТБ

Актуально – Відновлення постачання гарячої води в Чернігові

Featured Video Play Icon

Гаряча вода повністю повернеться до осель чернігівців, які обслуговує АТ “ОТКЕ”. Станом на ранок 19 вересня у місті запрацювали вже 11 з 12 котелень оскільки теплогенеруюче підприємство отримало доступ до відбору газу. Як повідомив голова правління АТ “Облтеплокомуненерго” Олексій Щербина на ранковій загальноміській нараді у муніципалітеті, вже по обіді у всіх споживачів буде відновлено гаряче водопостачання. Нагадаємо, від 1 вересня у зв’язку із запровадженням Постановою Кабінету Міністрів №896 від 22 серпня нового механізму розрахунків між підприємствами і постачальником газу подачу гарячої води споживачам було призупинено. 

– Вже з обіда будуть мати гаряче водопостачання і що я хотів зазначити: на час відключення газопостачання за ці 2,5 тижні великий район Масани, він взагалі залишився з постачанням гарячої води, тому що там використовується покупна теплова енергія, яка виробляється з альтернативних видів палива, тобто це такий приклад, який показує те, що в цьому напрямку при розробці схеми теплопостачання треба враховувати і такі моменти, – зазначив голова правління АТ “ОТКЕ” Олексій Щербина.

На стадії завершення і ремонтні роботи газопроводу середнього тиску. Також  найближчим часом запланований запуск котельні, яка забезпечує гарячою водою 194 багатоповерхівки в спальному районі Чернігова. Повний перелік споживачів, які отримують гаряче водопостачання від цієї котельні, можна знайти на сайті акціонерного товариства “Облтеплокомуненерго”