Факт-новини: оперативні сюжети

“Академія для зірок” відшукала нові таланти

Featured Video Play Icon

30 травня сцена міського палацу культури зустріла майже 700 талановитих дітей та молодь віком від 6 до 23 років. Вже в сімнадцяте у Чернігові проходить всеукраїнський багатожанровий конкурс талантів та краси «Академія для зірок».

Вже втретє маленький чернігівець Кирило бере участь у вокальному конкурсі «Академія для зірок» Вболіваючи за сина, його мама Христина наголошує, що з кожним разом він неначе по сходах йде до своєї мети.

120 номерів, щонайменше 600 учасників. Юні зірки розкривали свої таланти у вокалі, інструментальній музиці, хореографії та в оригінальному жанрі. За їх кроками на сцені пильно стежило професійне журі.

Так зокрема, оцінювати виступи вокалістів запросили оперну співачку, викладачку Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського Лі Цін. Також серед членів журі відомий продюсер, чернігівець Роман Іванцок. Він традиційно підтримує “Академію для зірок” і юних талантів, які тільки вчаться бути зірками.

Через світову пандемію часу на підготовку було мало, кажуть організатори, тож вони вирішили запросити до участі у конкурсі добре підготовлених дітей. Окрім талановитих дітей на сцені виступали професіонали-викладачі, а також заслужений аматорський народний хор “Десна” Чернігівського міського палацу культури.

Для кожного з учасників конкурс – передусім можливість спілкування, обміну досвідом, особистісного росту. Можливо в цей день на сцену вийшла не одна майбутня зірка.