Факт-новини: оперативні сюжети

Академія Державної пенітенціарної служби випустила курсантів

Featured Video Play Icon

На Пагорбі Слави у Чернігові зібралася майже вся Україна. Бо у чернігівському виші наразі навчаються студенти та курсанти з усіх куточків нашої держави. 171 випускник , з яких 101 курсант та 70 студентів та слухачів завершують навчання та отримують  дипломи.

Гімном України відкривають урочистості. Під супровід оркестру його виконують хором усі учасники заходу. А далі вручення дипломів. До цього процесу долучили усіх почесних гостей. Це представники міської та обласної влади, а також профільного міністерства. Шестеро випускників отримують дипломи з відзнаками. А далі офіційні привітання та короткі побажання до великої дороги життя.

Після офіційної церемонії окремим акордом свята стало виконання випускниками вишу вальсу. Лірика  додала емоційного забарвлення офіційному заходу.

Завершилася церемонія традиційним маршем випускників. Стрункими колонами вони крокували вздовж алеї з глядачів. Це їх рідні, друзі та близькі. Плац усіяний монетами. Так щороку салютують  випускники Чернігівської академії державної пенітенціарної служби.

ВИШ набирає нових потужностей. Згідно з рішенням Міністерства до її складу  приєднано три училища: Білоцерківське, Дніпровське та Хмельницьке. На  базі закладу  будуть підвищувати свою кваліфікацію близько 5 тисяч  чоловік. Фото на згадку . А далі робота. Усі випускники Академії вже знають, де будуть працювати.