ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

На кількох вулицях Чернігова перекриють рух транспорту

Featured Video Play Icon

У Чернігові тимчасово перекриють рух на кількох вулицях через аварійні ремонтні роботи. Зокрема, на вулиці Коцюбинського до 21-го жовтня заборонено проїзд між будинками № 47 і № 48, а до 24-го — між будинками № 64 і № 66. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 14-го жовтня. Причиною є відновлення магістральної теплової мережі, яке виконує комунальне підприємство «Теплокомуненерго». Оскільки міський громадський транспорт цією вулицею не курсує, змін у маршрутах не передбачено.

Окрім цього, на проспекті Левка Лук’яненка з 14-го до 18-го жовтня перекривають ділянку від заїзду до торговельного-розважального центру до середини перехрестя з проспектом Михайла Грушевського, а з 21-го до 25-го жовтня — від перетину вулиць до будинку № 68. Тут рух обмежують для проведення КП «АТП-2528» аварійних ремонтних робіт на об’єктах вулично-дорожньої мережі. На час перекриття будуть внесені зміни до маршрутної мережі громадського транспорту.

Погодили на виконкомі й перекриття ділянки дороги на вулиці Текстильників біля будинку № 3, де 4-го жовтня через руйнування головного самопливного колектора діаметром 700 мм утворилося провалля на проїжджій частині. Роботи, які виконує КП «Чернігівводоканал», триватимуть до 4-го грудня. Рух на цій ділянці буде обмежено до їхнього завершення.

Усі схеми організації дорожнього руху погоджено з патрульною поліцією, а на місцях встановлені необхідні дорожні знаки. Відтак міська влада закликає водіїв враховувати обмеження та завчасно планувати маршрути, аби уникнути заторів та інших незручностей.