ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові 15 жовтня стартує опалювальний сезон

Featured Video Play Icon

Опалювальний сезон у Чернігові стартує 15-го жовтня. Відповідне розпорядження під час засідання виконавчого комітету підписав виконувач обов’язків міського голови Олександр Ломако. Першими тепло одержать заклади соціальної сфери — дитячі садочки, школи та лікарні. Однак пологовий будинок опалюється вже з 10-го числа. Підключення житлових будинків, які мають централізоване опалення, розпочнеться 16-го жовтня.

Хочу сказати, що 16-го — лише початок процесу підключення. Він зазвичай триває дві доби,деякі будинки — три доби. Й одразу наголошую чернігівцям, що в ЖЕКів, або ОСББ можуть бути питання щодо вчасності підключення через технічні причини. Якщо 16–18-го не з’явиться тепло, то повідомляйте в колцентр або на гарячу лінію тепловиків про адреси. Вони будуть перевіряти. Якщо дійсно є якісь проблеми, вони будуть усуватися, – зазначив в. о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Додамо, рішення про початок опалювального сезону в Чернігові ухвалили на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС 11-го жовтня. Відтак усі необхідні роботи з підготовки до старту теплопостачання місто виконало згідно з графіками. Крім того, теплові пункти забезпечені альтернативними джерелами енергії, що гарантує їхнє стабільне функціонування навіть у разі можливих перебоїв зі світлом.