НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

8 квітня у Чернігові день жалоби

Featured Video Play Icon

 Місто прощатиметься зі своїм земляком, Володимиром Шпаком, який  загинув під час обстрілу позицій Збройних Сил України на східному фронті.

  • 6 квітня 2021 р. в Авдіївській промзоні загинув командир протитанкового взводу 13-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ї окремої механізованої бригади ім. Гетьмана І. Виговського старший лейтенант Володимир Шпак. Без сина та брата залишилися рідні та близькі. Друзі військовослужбовця військ оперативного командування «Північ» поважали цього хлопця за його професійність, – інформує заступник  обласного військового комісара Вадим Лільчицький.

Йому було 37. Закінчив Чернігівський державний інститут економіки. До війська пішов добровольцем. Прощатися з Володимиром Шпаком  будуть  8 квітня о 10.00  у Катерининській церкві. Поховають Героя  на кладовищі «Яцево».

 На знак скорботи за загиблим у Чернігові  приспустять на будівлях  прапори України. У  цей день не має звучати розважальна музика у громадських місцях.

Ще одна трагічна новина 6 квітня прийшла на Чернігівщину. Внаслідок підриву отримав  поранення не сумісні з життям  і Максим Стеблянко.

23-річний солдат механізованого батальйону  1-ї окремої танкової Сіверської бригади, яка базується у Гончарівському Чернігівської області. Хлопець народився у Лебединському районі Сумської області. Там і відбудеться церемонія прощання з Героєм.