Факт-новини: оперативні сюжети

Зустріч випускників “льотки”

Featured Video Play Icon

15 серпня випускники колишнього Чернігівського Вищого Авіаційного Училища Льотчиків зібралися разом на традиційну зустріч, щоб згадати молоді роки та відзначити ювілейні дати закінчення цього навчального закладу. Вони не бачилися багато років.

На плацу тепер Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою  урочисто вишикувались випускники з 1954 до 1996 років. Святковий мітинг з нагоди зустрічі випускників ЧВАУЛу відкрив голова ради ветеранів Володимир Кузьменков. 

Голова ради ветеранів розповів про плани оновлення території ліцею, реконструкцію скверу на вулиці Стрілецкій. Було запропоновано увіковічнити пам’ять першого космонавта Леоніда Каденюка, який теж був випускником Чернігівського Вищого Авіаційного Училища Льотчиків. Володимир Кузьменков  наголосив, що рада ветеранів ЧВАУЛ активно працює над збереженням історичної пам’яті легендарного навчального закладу.

Привітав випускників і міський голова Владислав Атрошенко: “Ми пишаємося вами, пишаємося тим, що був такий учбовий заклад. Кожному присутньому і тим, хто не зміг приїхати, бажаю міцного здоров’я, успіхів в житті, в усіх ваших справах, чим би ви не займалися. Добре, що ви шануєте традиції. Велика вам за це повага”.   Випускники фотографувалися з рідними та друзями. Ветерани спілкувались між собою, згадували роки навчання.