Факт-новини: оперативні сюжети

Зустріч міського голови з чернігівцями

Featured Video Play Icon

Мер Чернігова Владислав Атрошенко та депутат міської ради Володимир Коваленко зустрілися з мешканцями вулиці Волковича. Міський голова розповів про загальний стан справ у Чернігові і поділився планами на майбутнє.

За словами Владислава Атрошенка, недобір власних надходжень у міському бюджеті наразі становить 111 мільйонів гривень, а наприкінці року ця сума сягне позначки у 200 мільйонів. Головною причиною цього стала пандемія коронавірусу, яка сильно вдарила по бізнесу.

Наразі у міській раді задіюють резервні кошти , а також намагаються зберегти фінансування тих проєктів, реалізацію яких уже розпочато.

Тематика більшості питань, яких мешканці вулиці Волковича поставили міському голові, була схожою – потрібно щось побудувати, відремонтувати, реконструювати тощо. Владислав Атрошенко пообіцяв зайнятися тими проблемами, які можна вирішити без значних витрат з міського бюджету (наприклад, продовжити тролейбусний маршрут). А от інфраструктурні проєкти, в тому числі ремонти і реконструкції, найімовірніше будуть реалізовані у 2021 році. А обсяг робіт залежатиме від економічної ситуації в Чернігові та Україні загалом.