ТОП 5

Знову допомога медзакладам від БФ С.Тігіпка

Featured Video Play Icon

Медичні заклади Чернігівщини отримали нове сучасне обладнання –  10 моніторів пацієнта, рентгенапарат і аналізатор для досліджень – від Благодійного Фонду Сергія Тігіпка.

Керівник Козелецької центральної районної лікарні   В’ячеслав Приліпко каже, в їхній лікарні вилікували від коронавірусу трьох пацієнтів. Таке сучасне обладнання вкрай необхідне саме  для інтенсивної терапії, для важких пацієнтів.

Борзнянська лікарня також отримала нове обладнання. Це той заклад, який першим на Чернігівщині  почав приймати хворих на коронавірусну інфекцію. На стаціонарі пролікували 7 пацієнтів: шестеро вже одужали. Один випадок – летальний. Це новітнє обладнання вкрай необхідне нашому закладу, – каже  директор лікарні Тетяна Стовба, – дасть можливість поліпшити надання медичної допомоги не тільки нашого а й Бахмацького району.

Це не перша  допомога благодійного фонду медикам Чернігівщини під час пандемії коронавірусу.   І  не остання. Наступного разу приїдуть до нашого міста вже за тиждень, привезуть чернігівським медикам монітори пацієнта і рентгенапарат.