Новини

Загинули в бою за Україну: на Чернігівщині попрощалися з двома Захисниками

На Чернігівщині провели в останню путь двох воїнів-земляків, які загинули під час виконання бойових завдань на Донеччині та Луганщині.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Головний сержант Костянтин Хуртик народився 16 березня 1981 року в селі Наумівка на Корюківщині. Тут здобув середню освіту, далі вступив до Чернігівського професійно-технічного училища №18, де опанував професію “муляр, пічник та тинькар”.

У 1999 році проходив строкову військову службу, після неї працював у ВАТ “Ірпіньмаш” фрезерувальником ІІІ розряду, ВАТ “Київметробуд” муляром-тинькарем III розряду, ПП “Оріон” інспектором охорони, ЗАТ “ФО33І- Вигурівщина” спеціалістом з охорони обʼєктів служби безпеки.

Протягом 2003-2006 років проходив військову службу за контрактом, а у 2008 році працював у ПП “Девіз-сервіс” техніком. У 2014-му розпочав працювати в столиці, до 2020 року там і проживав. Потім повернувся до рідного села, де і зустрів повномасштабну війну.

Після звільнення Корюківської громади від російських військ почав служити у складі одного з підрозділів військової частини А1376 на посаді командира стрілецького відділення.

Загинув 7 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Попрощалися та поховали військового на кладовищі рідного села.

Солдат Володимир Наполов народився 21 вересня 1978 року в селі Тимоновичі Семенівської громади. У 1994 році закінчив дев’ять класів місцевої школи.

Протягом 1996-1998 років проходив строкову військову службу. До 2014-го року проживав з родиною у Горлівці на Донеччині. Після початку російсько-української війни повернувся до рідного села, де надалі жив та працював.

У лютому цього року став до лав ЗС України. Був у складі одного з підрозділів військової частини А4723 на посаді головного стрільця-санітара механізованого відділення.

Загинув 27 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Попрощалися з воїном та поховали його на кладовищі рідного села.