Факт-новини: оперативні сюжети

«Зелена сцена» 4 вересня

Featured Video Play Icon

4 та 5 вересня дні Америки на «Зеленій сцені» за сприяння посольства США в Україні, чернігівцям ця заокеанська країна представлена від серії фотографій на якій зображені вулиці старого Детройта, до джазової музики у виконанні українських музикантів.

Музичну програму відкрили наші львівські друзі, джаз тріо у складі Ігор Гнідин, Анастасія Літвінюк, Андрій Кохан до них цього вечора приєдналась яскрава вокалістка Юлія Швед.

Улюбленими вокальними та інструментальними джазовими стандартами у виконанні висококласних джазменів насолоджувались глядачі.

Навіть погода не ризикнула зашкодити проведенню такого чудового вечора.

У розмовнику брали участь також гості зі Львова, письменниця та мандрівниця Вікторія Меліна, чернігівцям вона презентувала свій популярний роман «Дім для Дому». Активними були діти для них організували майстер-клас з посадки кімнатних рослин, урок англійської, лего-архітектори були захоплені своєю улюбленою справою. Суботній американський день на фестивалі «Зелена сцена» ще біль музичний, емоційний та яскравий. Про це більш детально розповімо у недільному сюжеті.