НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Затримали «серійних» крадіїв

Featured Video Play Icon

У Чернігові впіймали серійних крадіїв. Співробітники Чернігівського відділу поліції затримали двох осіб, які підозрюються у вчиненні понад десяти крадіжок з будинків у приватному секторі та дачних товариств. Громадяни обкрадали будинки з вересня. Наразі відомо щонайменше про 12 постраждалих осіб.

Поліція обґрунтовано підозрює у скоєнні злочинів двох осіб 1993 та 1994 років народження. Останні не місцеві та вже притягалися до кримінальної відповідальності за крадіжки та розбої. Зловмисники зазвичай користувалися відсутністю власників помешкань. В будинки вони потрапляли через вікна, викрадали переважно невеликі речі: золоті прикраси, побутову техніку, інструменти.

За словами Наталії Слабеняк, поліція разом із спецпідрозділом “КОРД” провела санкціоновані обшуки у домівках підозрюванних. В результаті поліцейські вилучили низку інструментів для відмикання дверей, ключі від різних видів домофонів, близько двох десятків сім-карт, мобільні телефони, частину викрадених речей. Усі речові докази направленні на проведення експертиз. Відкрито кримінальне впровадження та триває досудове розслідування.