Факт-новини: оперативні сюжети

Запитання – відповіді

Featured Video Play Icon

Мешканці так званого малого проспекту  Перемоги зустрічалися з міським головою та представниками його команди. У людей була можливість поставити свої запитання та отримати на них відповіді. Їх спектр був широким і стосувався вони різних питань життєдіяльності міста та конкретного мікрорайону.

 Люди задоволені оновленою дорогою  біля дитячого закладу №45 та 22 школи. Просять  встановити обмежувальні знаки аби приватні авто тротуаром не їздили та на подвір`я навчального закладу не заїжджали. Усі ці питання вирішено позитивно.

Обійшовся капітальний ремонт цієї дороги в 7,5 мільйонів гривень , а загалом на прибудинкові території цього річ з міського бюджету направили 30 мільйонів гривень, – проінформував  міський голова.

 Люди  запитували очільника міста про можливість поглиблення Десни та її очистки. Тут є певні напрацювання , – повідомив Владислав Атрошенко. Також  під час розмови з мешканцями мер  поясняв людям, що питання пенсійного забезпечення, виплат допомоги  учасникам аварії на ЧАЕС , а також встановлення тарифів на тепло, воду та електроенергію вирішуються у Києві, а місцева влада  на це вплинути не може. Люди змогли  також поспілкуватися особисто з Владиславом Атрошенком та представниками  міської ради.