Факт-новини: оперативні сюжети

Закриті ринки і транспортні спецрейси

Featured Video Play Icon

Чернігівщина вже тиждень на карантині.

Ринки у Чернігові та області закривають з 24 березня. А громадський транспорт у місті з обмеженою кількістю пасажирів працюватиме до пятниці, 27 березня. А далі з 6 до 9 ранку та з 16 00 до 20 вечора їздитимуть виключно спецрейси , які розвозитимуть працівників , що забезпечують життєдіяльність міста. Повідомив на прес- брифінгу, який проходив обласній державній адміністрації відразу після позачергового засідання обласної комісії з питань техногенної ,екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Владислав Атрошенко . 

При цьому уже найближчими днями в область надійде перша партія експрес тестів на коронавірус, а так звані повні тести мають робити на базі Чернігівського обласного лабораторного центру з 26 березня. Повідомив голова Чернігівської обласної адміністрації Андрій Прокопенко. 

В області очікують до 2 тисяч експрес- тестів . 600 детальних досліджень зможуть зробити в місцевій лабораторії уже з четверга. Кількість осіб з підозрою на COVID-19 в Україні зросла до 73 чоловік.

Офіційно у Чернігові не зареєстровано жодного пацієнта з підозрою на китайський вірус. Діангноз жінки з Ніжина , скоріш за все , буде негативний щодо  COVID-19,  повідомили на брифінгу . Детальніше в програмі «Із перших уст».