Новини

Загинули на фронті: Чернігів попрощався з двома захисниками

У Чернігові 25 липня в останню путь провели двох бійців ЗСУ: старшого солдата Вадима Чорненка та штаб-сержанта Олександра Ступу, які загинули на фронті.

Вадим Чорненко народився 29 листопада 1986 року в Чернігові. Тут закінчив місцеву школу №19. Потім навчався у ПТУ №5 за спеціальністю “сантехнік”, працював на різних роботах.

У повномасштабній війні захищав Україну у складі одного з підрозділів військової частини А4723 на посаді стрільця-снайпера.

Загинув 18 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на кордоні Донецької та Луганської областей. Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининському соборі, поховали на кладовищі Яцево.

Олександр Ступа народився 12 березня 1975 року в селище Михайло-Коцюбинське на Чернігівщині. Тут виріс і закінчив місцеву школу.

Брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України. Після повномасштабного ворожого вторгнення воював у складі одного з підрозділів військової частини А4863 на посаді головного сержанта-командира відділення кулеметного взводу.

Прощання з Олександром Ступою у Чернігові. ФОТО: Чернігівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки

Загинув 17 липня 2023 року на Луганщині. Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининському соборі, поховали на кладовищі малої батьківщини.

За інформацією Чернігівського обласного ТЦК та СП.