Новини

Корюківщина, Бахмаччина та Чернігів попрощались із захисниками

Чернігівщина провела в останню путь трьох захисників.

Сержант Вадим Барланицький народився 18 листопада 1988 року в селі Наумівка на Корюківщині. Навчався в школі у рідному селі протягом 1995-2006 років. Здобув середню освіту. Потім навчався в Чернігові. Зі строкової військової служби був демобілізований у 2009 році.

На Чернігівщині попрощалися з двома військовими, що загинули на Запоріжжі

У 2014 та у 2017 роках знову проходив службу у лавах ЗСУ. Після цього активно займався волонтерською діяльністю, допомагав побратимам на передовій.

У перший день повномасштабної війни перебував у складі одного з підрозділів військової частини А1815. Був нагороджений почесною відзнакою командувача ОУВ “Запоріжжя”.

20 липня 2023 року чоловік загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Вдома у нього залишилися мати, брат, сестра і син.

Попрощалися та поховали воїна в рідному селі.

Сержант Олексій Варчак народився 18 червня 1976 року. Навчався у Курінській загальноосвітній школі. Здобув професію водія-кранівника в Ічнянському професійно-технічному училищі. Працював водієм на різних підприємствах. Останніми роками – на місцевому приватному підприємстві “УКРАГРОТРАНС”.

На Чернігівщині попрощалися з двома військовими, що загинули на Запоріжжі

У липні 2022 року Олексій долучився до лав ЗСУ. Служив парамедиком у складі одного з підрозділів військової частини А4699.Під час виконання бойового завдання отримав тяжке мінно-вибухове поранення.

Помер 22 липня 2023 року у Запорізькій обласній лікарні.

У військового залишилися дружина та діти.

Попрощалися та поховали Олексія на місцевому кладовищі у Бахмачі.

Майор Сергій Ткаченко народився в Чернігові, чоловіку був 41 рік. Навчався в Національному університеті “Чернігівський колегіум”, учасник Революції Гідності. У Сергій 2014 році вступив до Національної гвардії України. Служив у батальйоні імені генерала Кульчицького.

фото – Суспільне Чернігів

Загинув військовий 22 липня під час виконання бойового завдання на сході. За словами колег він вивів 45 побратимів з оточення, але сам потрапив під мінометний обстріл.

У чоловіка залишилася дружина та дві доньки.

Поховали Сергія на кладовищі “Яцево” у Чернігові.

За інформацією Чернігівського обласного ТЦК та СП.