Новини

Загинули на Донеччині: Чернігівщина провела в останню путь двох мужніх воїнів

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели двох мужніх воїнів, які загинули у бою за Незалежність України. Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У Прилуках 20 січня попрощалися з солдатом Валерієм Качаном.

Читайте також: Загинув під Бахмутом: на Чернігівщині попрощалися з гранатометником Олександром Лагутою

Він народився і виріс у Прилуках. До 24 лютого 2022 року чоловік працював на підприємстві “Агрокім”, певний час перебував за кордоном, але після повномасштабного ворожого вторгнення повернувся в Україну та став на захист її територіальної цілісності та недоторканості.

Службу ніс у військовій частині А0998 на посаді старшого стрільця кулеметного взводу та разом з побратимами віддано захищав Батьківщину від загарбника.

На жаль, 31 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Опитне на Донеччині Валерій Качан загинув. Вдома на нього чекали дружина та двоє синів.

Поховавли воїна на місцевому кладовищі.

У Ніжині сьогодні провели в останню путь солдата Ігоря Нагорного.

Народився 16 березня 1967 року у Ніжині. Навчався в Ніжинській школі №11, а після 8-го класу вступив до Ніжинського ПТУ №13 (нині – №35).

З 1985-го по 1987 роки чоловік проходив службу в армії, певний час працював на механічному заводі, а з початком повномасштабної війни долучився до Захисників Батьківщини. Спочатку обороняв Чернігівщину, потім у складі військової частини А0693 давав гідну відсіч російським окупаційним військам на інших напрямках бойових зіткнень.

На жаль, 10 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині Ігор Нагорний загинув… Вдома на Ігоря чекали дружина та донька.

Поховали воїна на Алеї Слави Фрунзівського кладовища.