Новини

Загинула вся сім’я: поліція розслідує обставини смертельної ДТП на залізничному переїзді

Вчора, 12 липня, близько 21-ї години на перегоні Муравійка — Олійника поблизу селища Куликівка зіткнулися електропоїзд та легковий автомобіль.

Внаслідок ДТП 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня 8-річна дочка загинули на місці.

Другу дитину, яка зазнала травм, доправили до лікарні. За словами головної лікарки обласної дитячої лікарні Тетяни Лебедєвої, 3-річна дівчинка була в стані клінічної смерті. Близько півночі вона померла.

Обставини ДТП нині розслідують слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Попередньо відомо, що водій автівки рухався в напрямку Ніжина через залізничний переїзд, який обладнаний світловою та звуковою сигналізацією, а також відповідними дорожніми знаками. В “Укрзалізниці” зазначають, що світлова та звукова сигналізація на переїзді працювали справно, водій автомобіля знехтував правилами дорожнього руху та попри заборонні світлові та звукові сигнали продовжив рух через залізничний переїзд.

На даний момент слідство збирає матеріали про подію, встановлює та допитує свідків. Призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.