Новини

Загиблих у ДТП поблизу Чернігова вже 13: лікарі борються за життя 5 постраждалих

Кількість жертв жахливої дорожньо-транспортної події, де зіткнулися маршрутка «Чернігів-Сосниця» та вантажівка, продовжує зростати. У міській лікарні №2 помер ще один постраждалий. Наразі загиблих в аварії вже 13. Всього у маршрутці було 20 пасажирів.

Про це повідомив генеральний директор КНП «Чернігівська міська лікарня №2» Владислав Кухар.

За його словами, до лікарні доставили 7 постраждалих у ДТП. Двоє травмованих померли в лікарні. Допомогти їм медики не змогли, адже у результаті ДТП вони отримали травми несумісні з життям.  П’ятеро травмованих людей наразі знаходяться на лікуванні. З них одна особа знаходиться у стані середньої важкості, інші – “важкі” та “вкрай важкі”. Трьох людей зараз оперують. Лікарі утримуються від будь-яких прогнозів. Ще 2 постраждалих в аварії доправили до обласної дитячої лікарні та обласної лікарні.

Усі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу безкоштовно. В лікарні також організували пункт по психологічній підтримці родичів.

Нагадаємо, сьогодні близько 8-ї ранку біля с.Брусилів сталася жахлива автотроща. Маршрутка з пасажирами зіткнулася з фурою.

У Чернігівській ОДА створили оперативний штаб, який працює з родичами та постраждалими в Чернігівській міській лікарні №2 та біля моргу на Пирогова.

За інформацією можна звертатися за телефонами:
(0462) 678-274 – у робочий час;
(0462) 677-955, (0462) 677-003 – у неробочий час.