Новини

У Чернігові п’яний водій таксі вчинив дві ДТП (Фото)

Вчора, близько 23-ї години, на перехресті проспекту Миру та вулиці Льотної сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Renault Logan та Volkswagen Sharan.

Читайте також: У Прилуках у ДТП постраждало двоє людей: поліція розслідує обставини аварії (Фото)

Як повідомили у патрульній поліції, з’ясувалося, що 23-річний водій Renault, який надає послуги з перевезення пасажирів (таксі), під час руху не дотримався безпечної дистанції. В результаті сталося зіткнення з автомобілем Volkswagen, який рухався попереду. В салоні таксі, окрім водія, перебував пасажир. Він не постраждав.

Поки інспектори з’ясовували обставини автопригоди на місце прибув інший патрульний екіпаж, який повідомив, що автомобіль Renault Logan причетний до ще однієї ДТП. На тому ж проспекті Миру водій легковика не дотримався бічного інтервалу і зачепив Skoda Fabia та, не зупиняючись, поїхав з місця пригоди.

Під час спілкування з кермувальником Renault охоронці порядку помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Патрульні склали на чоловіка кілька адмінматеріалів: 2 протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.