Факт-новини: оперативні сюжети

За самоврядуванням майбутнє

Featured Video Play Icon

Адміністративний центр ОТГ, Сновськ Чернігівської області цими вихідними відсвяткував свій  день народження. Це  чисте і квітуче містечко, з особливим колоритом, традиціями і славною історією.  В місті багато молоді  і дітей. То ж всі мріють,  щоб у Сновську розвивалися економіка і інфраструктура, щоб було  де працювати і відпочивати.

9 серпня у Сновську  презентували політичну партію “Рідний дім”.  Лідер політсили  Владислав Атрошенко у своєму виступі  зазначив, що його команда йде на місцеві вибори під прапором Чернігівщини і її  громад.   Міський голова м. Сновська  Олександр Медведьов  розділяє цю позицію. Каже, підтримує  прагнення створити потужне, незалежне, демократичне, самодостатнє самоврядування. Бо саме за самоврядуванням майбутнє Сновщини, Чернігівщини і всієї України.

Депутат райради, начальник відділу культури і туризму міської ради  Наталія Добненко також в команді «Рідного дому». Каже, що  народилася не  в Сновську,  а приїхала сюди працювати за направленням 33 роки тому. Але тут  народилася її донька, онук, в Сновську   живуть її друзі. Тому рідний дім для неї – Сновщина. Свято у Сновську тривало до пізнього вечора. Для дітей були організовані  атракціони і всілякі дитячі розваги, для старших – запальні виступи чернігівських артистів.  Хедлайнером свята був кавер-гурт “ROMAX”.  А кульмінацією  свята стало вогняне шоу.