Новини

За парти сіли учні однієї чернігівської школи, решта – на дистанційному навчанні

У школярів Чернігова завершилися осінні канікули. Сьогодні, 1 листопада, до звичного навчання повернулися учні однієї школи міста – №4. У цьому закладі вакциновано 100% працівників. Як вдалося досягти такого показника та як розпочався навчальний процес у цьому закладі, детально дивіться у сюжеті випуску новин нашого телеканалу.

За парти також повернулися учні початкових класів всіх чернігівських шкіл. У звичному режимі залишаються працювати дитячі садки Чернігова. Вони як і молодша школа мають право працювати у «червоній» зоні без 100% вакцинації працівників.

Решта школярів, а це середня, старша ланка, а також учні ПТУ, студенти ВНЗ навчаються за дистанційною формою. Адже співробітники закладів освіти не мають на сьогодні стовідсоткової імунізації від Covid-19. Слід нагадати, що освітяни входять у перелік професій, де вимагається обов’язкова вакцинація.

Раніше повідомлялося, що 11 шкіл міста досягли показника вакцинації працівників понад 90%. Це школи 5, 7, 9, 13, 14, 17, 18, 20, 30, 35, 36.

Нагадаємо, з 30 жовтня у Чернігові та області почав діяти «червоний» рівень епіднебезпеки по захворюваності на коронавірусну інфекцію. Відтак, посилилися обмежувальні заходи.