Факт-новини: оперативні сюжети

«З Шахтарем завжди важко»

Featured Video Play Icon

12 липня   на стадіоні імені Гагаріна зустрілися чернігівська  “Десна” та донецький “Шахтар”. Цей матч вважався одним із ключових поєдинків,  і головним завданням сіверян була перемога над командою, яка посідає перше місце. Не дивлячись на різку зміну погоди, чернігівська команда не залишилась без підтримки вболівальників.

Обидві команди демонстрували техніку, витривалість  та командну гру під час нападу та захисту, але гол гравця суперника, забитий на 25 хвилині матчу, вивів “Шахтаря” уперед. Становище виправити не вдалося.  “Десна” програла   з рахунком  2 : 4.

-З Шахтарем завжди важко, – каже головний тренер  ФК «Десна» Олександр Рябоконь. – Граюча команда, понад граюча. Іноді такі «каруселі» крутить, що не встигаєш не тільки реагувати, а навіть зорієнтуватися в ситуації. Нагадаємо, що після 30-ого туру УПЛ у “Десни” 55 очок і вона посідає 4 місце. Попереду ФК “Динамо” і в них 56 балів, а на другому місці “Зоря” – 57 очок. Наступна зустріч  “Десни”  з “Олександрією” відбудеться 16 липня на стадіона ім. Гагаріна.