ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

З 7 липня перекриють кілька перехресть на вулиці Тероборони, в районі Подусівки

Featured Video Play Icon

Через реконструкцію водопроводу у Чернігові з 7 липня по 26 вересня 2023-го року перекриють рух автотранспорту на перехрестях, які примикають до вулиці Тероборони. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 4 липня. Нагадаємо, внаслідок активних бойових дій водопровідна мережа цього участку зазнала пошкоджень, а отже потребує відновлення.  

– Наразі розроблена проєктно-кошторисна документація, до речі, з залученням донорських організацій, які профінансували певні матеріали для виконання робіт. З 7 липня Чернігівводоканал буде розпочинати роботи власними силами без залучення підрядних організацій, – повідомив заступник директора КП”Чернігівводоканал” Павло Вовк.

Роботи розпочнуть зі сторони вулиці Дніпровської та Тероборони, далі – в напрямку Глібова з виїздом на Новий Білоус. Виконуватиметься даний проєкт в декілька етапів, тому одночасного перекриття всіх суміжних вулиць не відбуватиметься. Відповідне рішення вже погоджено і з патрульною поліцією.

– Треба робити, замінювати труби, які постраждали, і які взагалі потрібно замінювати. Тим більше Водоканал залучив кошти партнерів і тут фінансування з бюджету міста мінімальне, – зазначив в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Рух громадського транспорту працюватиме без ускладнень, проїзд та організація дорожнього руху буде можлива. Існує вже затверджена схема об’їзду. Зазначимо, внаслідок пошкодження контактної мережі, тролейбуси на даному маршруті не ходять. Після закінчення робіт дороги заасфальтують.