Новини

З 10 липня у Чернігові зміняться маршрути деяких автобусів: подробиці  

У Чернігові з 10 липня запрацює нова, вже постійна, маршрутна мережа. Більшість маршрутів не змінюються. Але деякі маршрути все ж зазнають змін.

Про це повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

Читайте також: НКРЕКП скасувала рішення про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення

Додається новий автобусний маршрут № 33 “мікрорайон Зарічне – мікрорайон Новоселівка”. Він з’єднає два віддалених мікрорайони міста та центральні проспекти.

Схема руху автобусу №33

Автобусний маршрут № 28 А, який раніше курсував до мікрорайону “Новоселіка” від 10 липня скасовується. Відтоді містяни зможуть скористуватися новим альтернативним маршрутом № 33.

Змінюється номер та назва автобусного маршруту № 21 “Мікрорайон ЗАЗ – Півці”. Автобус курсуватиме під № 30 та матиме назву “Автозавод (кільцевий).

Відмінність від попереднього автобусного маршруту №21 полягатиме у зміні руху автобусу – на шляху від кінцевої зупинки “мікрорайон ЗАЗ” автобус на проспекті Левка Лук’яненка повертатиме на вул. Доценка та їхатиме далі вул. Генерала Пухова, вул. 1-ї танкової бригади, проспектом Михайла Грушевського звідки потраплятиме на вул. Кільцева та рухатиметься до зупинки “Півці” (після відновлення зруйнованого мосту до мікрорайону ЗАЗ і далі по колу).

Вже звичний містянам маршрут № 21А “Олександрівка – Автозавод (через вул. О. Молодчого) стане називатися маршрутом № 21 (прибирається літера А).