НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Юний рокер «розкачав» Голубі озера

Featured Video Play Icon

У п’ятницю 13-го на “Голубих озерах” стався рок-вибух. Героєм вечора несподівано для відпочивальників був 12-річний хлопчисько на ім’я Макс Кузнецов. Юний рокер вже має кілька виступів на сцені, а щодо концерту такого масштабу, то він був перший у його житті. Що відчував співак перед виходом на сцену?

З перших хвилин концерту музиканти “розкачали” глядачів. Потужно пролунали світові хіти з репертуару “монстрів рока” “AC/DC”, “Queen”, “Nirvana”, “Bon Jovi”, “Europa”. Скласти трек-лист концерту Максу допомогли його педагог Андрій Терещенко та батьки. Особливих труднощів у цьому небуло, бо змалечку хлопець виховує свої музичні смаки на класиці рок-музики. Переслухавши багато записів Максим визначився зі своїми кумирами.

На сцені з юним рок-співаком були відомі у місті музиканти. Разом з публікою вони всіляко його підтримували та бідбадьорували.

Година концерту промайнула, але публіка бажала його продовження. Музикантам довелося пограти “на біс”. Залишивши сцену наш рок-герой опинився в обіймах рідних та фанів.