Факт-новини: оперативні сюжети

Яскрава реклама. У Чернігові триває демонтаж вивісок

Featured Video Play Icon

Впровадження Концепції оформлення зовнішніх фасадів будинків з об’єктами громадського призначення у Чернігові триває. Цього тижня заклади, які знаходяться біля перетину проспектів Перемоги та Миру, першими почали демонтувати свої рекламні вивіски, які мали незадовільний зовнішній вигляд. Проте не всі підприємці робили це добровільно – як розповів начальник муніципальної варти Віталій Хрустицький, приблизно у половині випадків доводилося втручатися комунальникам.

17-го вересня представники міської ради в присутності підприємців розглянули новий перелік із більш ніж тридцяти закладів, які не вписуються у концепцію оформлення фасадів. Всі вони розташовані на вулиці Шевченка, від Красної площі до Палацу урочистих подій. Власників та орендарів цих закладів просять демонтувати свої вивіски протягом найближчих днів.

За словами Віталія Хрустицького, вивіски, які примусово демонтує муніципальна варта, звозять на спеціальний штрафмайданчик на вулиці Володимира Дрозда, звідки їх потім можуть забрати власники закладів.