Новини

Як оформити картку для отримання коштів за програмою єВідновлення

Featured Video Play Icon

Повномасштабне російське вторгнення залишило без даху над головою сотні тисяч українців. У самому лише Чернігові налічується більш ніж 3,5 тисячі будинків, пошкоджених або зруйнованих обстрілами рашистів. Віднедавна держава почала виплачувати громадянам фінансову допомогу для відновлення такого житла. Щоб отримати кошти, їм знадобиться банківська картка. «Приватбанк» запровадив для цього безкоштовну віртуальну картку єВідновлення.

-Для цього необхідно просто в додатку «Приват24» оформити картку єВідновлення. Це дуже швидко і просто, займе не більше декількох хвилин. Після цього наступний крок – це подати заявку в додатку «Дія» і зазначити картку єВідновлення для отримання компенсації, – повідомила старша менеджерка з кредитних карт Світлана Сердюк.

Витратити кошти з картки можна на придбання будівельних матеріалів та замовлення послуг з ремонту житла у підприємців, які є партнерами-учасниками програми. Їхній список оприлюднений  на сайті єВідновлення і поповнюватися поступово.Також «Приватбанк» запровадив кешбек у розмірі 15% від витраченої суми.

-Це повернення коштів на будь-яку картку «Приватбанку». Що для цього потрібно – просто використати ці кошти в зазначених державних точка. Акція діє протягом 3 місяців після того, як клієнт отримає компенсацію за програмою єДопомога на картку «Приватбанку» єВідновлення, – зазначила Світлана Сердюк.

Після отримання коштів від держави на картку єВідновлення, їх потрібно використати впродовж наступних 12 місяців. Гроші, які залишаться на картці по завершенню цього терміну, будуть повернені у державний бюджет. Нагадаємо, що фінансова допомога надається лише у тих випадках, коли житло розміщене на неокупованій території, визнане придатним до відновлення і ще не було відремонтоване самостійно.