Факт-новини: оперативні сюжети

Як додати яскравості місту?

Featured Video Play Icon

   Чернігів має стати яскравішим, а життя в ньому веселішим.  Саме так Владислав Атрошенко говорив на ранковій нараді у вівторок про ті завдання , які стоять  перед  міською радою та його структурними підрозділами вже  у цьому році. Мер на фоні буденних  проблем помічає та радіє цікавим проєктам, які реалізуються в Чернігові.

   Квітка декоративної цибулі, яку ще називають “аліум”,  додала  скверику на Кирпоноса завершеності.   Яскравих муралів у Чернігові побільшає.  До їх створення міський голова пропонує долучати креативних людей , а також дітей. Найближча локація – навколо оновленого  баскетбольного майданчика біля  школи №1. Його, за наполяганням міського голови,  добудують вже у цьому році.

 На оновленому фасаді Чернігівського пологового будинку теж  має бути яскравий мурал, – наголошує Владислав Атрошенко. Кілька ескізів уже є. 

  Має також з’явитися мурал на будинку №56 по вул. Незалежності, можливі і інші локації. 

 Позитиву Чернігову надаватимуть  й оновлені паркові зони та скверики. Плани як у зеленбудівців, так і у міського голови грандіозні. Вже цього року мають завершити проєкт озеленення біля Міського палацу культури ім. Радченка.

Наступного року у Чернігові продовжать роботи з  благоустрою.  Зокрема, планують  розробити програму заміни старих дерев на нові.