Факт-новини: оперативні сюжети

Комунальна техніка вже переобладнана та прибирає місто

Featured Video Play Icon

Переобладнана на весну комунальна техніка вже наводить лад у місті. Минулого року велике прибирання вулиць у Чернігові розпочалося 23 лютого, проте повномасштабне вторгнення змусило комунальні служби призупинити свою роботу. Унаслідок ворожих обстрілів парк «АТП-2528» зазнав серйозних пошкоджень: знищено більше половини автопарку. Зокрема постраждали й дорожні пилососи «Глобус»: лише один із них залишився неушкодженим. Нині більшість обладнання відновлено. Щоденно на дорогах працюють три вуличні пилососи «Глобус» та приблизно 30 одиниць іншої техніки.

Зараз уся техніка після зими вже переобладналась на весну. Усі трактори працюють по прибиранню міста. Переобладнали два «Глобуси» і третій зараз виходить. Наша задача, ми самостійно собі ставимо задачі, що десь до першого-п’ятого квітня ми вже навели такий досить гарний порядок у місті, – розповів Руслан Волок, начальник КП «АТП-2528».

Також із понеділка три бригади працівників вийдуть на миття та прибирання зупинок. За словами начальника комунального підприємства «АТП-2528», задачі в них незмінні. Вони продовжують працювати над тим, щоб наше місто було чистим, охайним та доглянутим.