Факт-новини: оперативні сюжети

Взаємна радість від благодійності

Featured Video Play Icon

Новенькі кондиціонери, генератор та обладнання для кисневих коктейлів  передали сьогодні волонтери Чернігівському реабілітаційному центру № 2. Небайдужа молодь на чолі з Оленою Бицко провела в мережі  Інстаграм благодійний розіграш. Протягом п’яти днів команді вдалося зібрати  близько  29 тисяч гривень і допомогти центру у придбанні  необхідних і важливих речей.

До акції долучилося чимало чернігівців, серед них і  Світлана Соколова разом з 4-річною донечкою Ангеліною. Саме маленька дівчинка зняла ролик про допомогу діткам  і разом з мамою та  організаторкою  розповсюдили його у мережі.

Отримані подарунки  для закладу вкрай важливі, каже його директорка Регіна Гусак.

-Потрібний для нас генератор, завдяки якому ми зможемо проводити всі масові заходи, – каже директорка закладу.  –  Це дуже важливий подарунок, який би ми ніколи не змогли  собі дозволити. Це була б розкіш.

Надважливий  для центру і апарат для  кисневого коктейлю. Вже рік, як він був у закладі,  але використовувати його вихованці не мали можливості, адже не вистачало потрібного обладнання, витратних матеріалів. Завдяки волонтерам  вже сьогодні  діти питимуть корисні коктейлі. Вихованці  віддячили благодійникам –  влаштували для них неочікуваний танцювальний  сюрприз.