Факт-новини: оперативні сюжети

Вигулюємо собак

Featured Video Play Icon

Створити кілька майданчиків для вигулу домашніх тварин планують  у Чернігові. Це питання актуальне і досить давно обговорюється серед містян. Проєкти, що передбачали влаштування майданчиків для вигулу собак, неодноразово подавалися на Бюджет участі. Але вони не набирали достатньої кількості голосів і не були реалізовані. Цю ініціативу містян вирішили підтримати. Владислав Атрошенко  доручив керівнику профільного управління визначитися з  можливими  локаціями до  20 листопада.

Мешканцям  Чернігова пропонують  обрати із 7 локацій перші дві, аби наступного року їх  обладнати.  Проголосувати можна за посиланням розміщеним на сайті Чернігівської міської ради.

Обрати дві локації пропонується з наступних варіантів:

1. Мікрорайон ЗАЗ ( біля заправки ОККО), на виїзді з міста.

2. Мікрорайон Масани, зелена зона між вул. Незалежності та вул. Елеваторною за територією Католицького Храму.

3. Березовий гай по вул. Кільцева по дорозі до м-ну «Епіцентр».

4. Центр міста, в кінці бульвару по проспекту Миру, біля площі Дружби народів (біля перехрестя просп. Миру та вул. С. Русової).

5. Перехрестя вулиць Київська та Гонча, з боку багатоповерхової житлової забудови.

6. Мікрорайон Шерстянка, зелена зона біля виходу з підземного переходу від вул. Івана Мазепи за продуктовими МАФами (земельна ділянка межує із смугою відведення залізної дороги).7. Мар’їн гай, з боку річки Стрижень, на ділянці вільній від дитячих та спортивних майданчиків та поза прибережною смугою.