Факт-новини: оперативні сюжети

Виділення землі для проєктування колеса огляду

Featured Video Play Icon

З позитиву розпочалося Пленарне засідання 54 сесії Чернігівської міської ради 7 скликання. Архієпископ Чернігівський та Ніжинський ПЦУ Євстратій попросив слова і вручив відзнаки Святого великомученика Пантелеймона завідувачці інфекційного відділення Чернігівської міської лікарні №2 Світлані Ворона  та завідувачу хірургічного відділення обласної лікарні Станіславу Коваленку.

 Далі, за пропозицією Владислава Атрошенка, зал стоячи аплодував усім чернігівським медикам, які зараз працюють в умовах пандемії та рятують людям життя. Після низки організаційних питань, частина чернігівців, які прийшли на сесію, покинули сесійну залу, бо їх питань не було в порядку денному. Депутат міської ради Регіна Гусак оголосила про створення нової міжфракційної групи «Рідний дім».

 Далі розпочалася продуктивна робота. Більшість проєктів рішень голосувалися без обговорення. Перерозподілили кошти у межах вже виділених раніше кошторисів для комунальних підприємств, затвердили інвестиційну програму фірми «Технова». Більшістю голосів підтримали проєкти рішень щодо ліквідації Деснянської та Новозаводської у місті Чернігові рад. У зв’язку з цим внесли відповідні зміни до штатного розкладу  міської ради. Питання виділення земельної ділянки під майбутній Палац спорту обговорили, але його розгляд перенесли на наступне засідання. А от дискусія щодо виділення землі під  проєкт  колеса огляду була досить активною. 27 депутатів  підтримали запропонований проєкт рішення. Територія на розі вулиці Єлецької та проспекту Миру виділена  для  проєктування  колеса огляду. Після розгляду земельних проєктів рішень, депутати прийняли низку звернень до Кабінету Міністрів України. У них йшлося про різницю у тарифах на послуги теплогенеруючих компаній, встановлення постів на в`їздах у міста обласного значення для  вантажних авто. Детальніше –  у програмі “Депутатський корпус”.