ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Вибух у приміщенні банку в Чернігові: перші подробиці інциденту

Featured Video Play Icon

Вранці 6-го травня мешканці одного з мікрорайонів Чернігова прокинулися від гучного вибуху. Інцидент стався близько 4-ої години у приміщенні банку. Внаслідок вибуху спалахнула пожежа, що охопила площу в 140 квадратних метрів. Будівля ж фінансової установи, а також три автомобілі, які були припарковані поруч, зазнали пошкоджень. 

Рятувальникам знадобилась майже година, щоб ліквідувати пожежу та приступити до розбору зруйнованих конструкцій приміщення. Загалом, на місце події від ДСНС працювало 23 рятувальники та 6 одиниць техніки. Наразі інформації про постраждалих та травмованих немає, – повідомила речниця ГУ ДСНС у Чернігівській області Ніна Луценко.

Нині на місці події працюють рятувальники ДСНС, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, криміналістична лабораторія, керівництво ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського райуправління поліції, – зазначила речниця ГУНП у Чернігівській області Наталія Слабеняк.

Відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху).