Факт-новини: оперативні сюжети

Всі на суботник

Featured Video Play Icon

Надзвичайно коротке засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради. 7 жовтня на порядку денному всього один проєкт рішення з низкою додатків. Всі вони стосувалися ЖКГ міста.

  • Робим коригування по переліку зупинок, освітлення переходів. Там, де є економія перекидаємо гроші на нові об`єкти. Додатково виділено 1,5 млн. на висадження дерев за рахунок фонду відновлювальної вартості і також 918 тис. грн. на спортивний та дитячий майданчики. Їх використають на встановлення огорожі навколо скейт – парку  та нового дитячого майданчика, – повідомив начальник управління ЖКГ Чернігова Ярослав Куц.

 Крім цього розподілили  кошти з депутатських фондів відповідно до  звернень.

Як повідомив Ярослав Куц на  фонді з озеленення міста наразі є близько 3 700 тис грн. Їх використають для осінньої висадки дерев та інших насаджень у місті.

На завершення засідання заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако озвучив  доручення, яке дав міський голова і від його імені запросив містян на  велике прибирання 17 жовтня. Усі бажаючі можуть долучитися до суботника. Для цього потрібно подати заявку через міський концентр. Телефон  0 800 509 350