Факт-новини: оперативні сюжети

Воюють на передовій і в тилу. Як допомагають наближати перемогу жінки Чернігова?

Featured Video Play Icon

Сьогодні жінки Чернігова і всієї України це не жертви війни, а борчині та захисниці, кожна на своєму фронті. Якщо не беруть у руки зброю, то допомагають армії і тисячам людей, продовжують працювати на економіку, лікувати, навчати та виховувати дітей. Аби вони могли впоратися з усіма викликами, видання “Деснянська правда” започатковує цикл заходів, націлених на збереження морального та емоційного здоров’я.

Віднедавна пані Христина стала продовжувачкою майже тридцятирічної роботи своїх попередниць – очільниць регіональної спілки жінок, що об’єднує лідерок думок, активісток у різних сферах, керівниць організацій та власниць бізнесу. І нині, крім звичних тем як захист прав жіноцтва, можливості розвитку, питання гендерної рівності, всі вони шукають внутрішніх сил, аби жити далі, відбудовувати місто, робити свій внесок у перемогу та надихати інших.

Загалом, проєкт передбачає зустрічі з фахівцями, насамперед, психологами, та сеанси терапії у неформальній атмосфері – за кавою. Долучитися до нього, як і до громадської організації, можна через сторінку Спілки жінок Чернігівщини у соціальних мережах.