Факт-новини: оперативні сюжети

Військові отримали позашляховик від споживачів газу в рамках акції “Авто для ЗСУ”

Featured Video Play Icon

Петро Бабенко у цьому році вирішив встановити двоконтурний котел, придбав його у клієнтському просторі 104ua. Коли працівники “Чернігівгазу” готували обладнання до встановлення, чоловік отримав і спеціальну подяку від компанії.

Петро Бабенко — один зі трьохсот вісімдесяти двох учасників акції “Авто для ЗСУ” на Чернігівщині: частина коштів з покупки, яку здійснив чоловік, перерахована на купівлю автомобіля-пікапа. Цю машину передали бійцям 46 бригади, яка нині витісняє окупантів з території Херсонщини.

Чоловік про акцію не чув, але, каже, коли дізнався про неї від менеджерки центру зрадів, що теж може допомогти нашим військовим.

Акція триває від серпня. За цей час клієнти компанії придбали 29 котлів, чотири модеми та 364 детектори газу — і це лише у нашій області. Загалом в Україні користувачі купили 3800 одиниць газового обладнання.

 Цей позашляховик — перша машина для військових саме від покупців газового обладнання. Досі “Чернігівгаз” вже передав три автівки, а також іншу допомогу на суму чотири мільйони гривень. Ідеться про буржуйки, необхідну для бійців техніку та екіпірування.