Новини

Від коронавірусу в Італії померла четверта людина

В Італії помер четвертий пацієнт, який був інфікований коронавірусом. Літній чоловік помер у лікарні міста Бергамо, повідомляє Ansa.

84-річний чоловік був госпіталізований минулого тижня. Він був “літньою людиною з іншими захворюваннями”, пояснив президент Ломбардії Аттіліо Фонтана.

За його словами, кількість людей, заражених в регіоні, зросла до 165. Ця цифра враховує, в тому числі, померлих від коронавірусу та людей, які вилікувалися і були виписані з лікарень.

У Ломбардії це вже третій смертельний випадок серед пацієнтів з коронавірусом. Всі вони були літніми людьми і також страждали від інших серйозних захворювань.

Нагадаємо, уряд Італії оголосив надзвичайні заходи для боротьби з поширенням найбільшого спалаху нового вірусу Covid-19. Десять муніципалітетів у північних регіонах Ломбардія і Венето були ізольовані. Влада попросила близько 50 000 жителів залишатися вдома і не виїжджати з населених пунктів.

На сьогодні у світі цим вірусом інфіковано понад 75 тисяч людей. Більше 2 тисяч померли, а понад 15 тисяч одужали.

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано. Люди, евакуйовані з Уханя, поміщені на двотижневу обсервацію. У Нових Санжарах вони перебуватимуть два тижні. Разом з ними знаходиться також і міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька.