Факт-новини: оперативні сюжети

Ветерани медичної галузі святкують професійне свято

Featured Video Play Icon

Ольга Литвин  у поважному віці  зовсім не відчуває  себе  на свої роки. Ще й сьогодні  вона активна й енергійна та  допомагає людям. Її професія –  акушерка.  Загалом жінка в медичній галузі з  19 років.

Понад 30 років Ольга Литвин пропрацювала акушеркою у Чернігівському пологовому будинку. Жінка прийняла в своєму житті понад 100 пологів. Сьогодні вона відвідує  Деснянський територіальний центр  і пише вірші.

У Деснянському територіальному центрі 1800 отримувачів соціальних послуг, розповідає про підопічних закладу  заступниця директорки Деснянського територіального центру Оксана Шматуха. Є серед них і медичні працівники. Напередодні  їхнього професійного свята тут влаштували святковий  концерт.

Наталія Дибленко у територіальному центрі  медична сестра з масажу та лікувальної фізкультури. Каже, ніколи не пожалкувала, що пов’язала своє життя з медициною. А  професійне свято для неї – одне з найулюбленіших.

 52 роки в медичній професії Ольга Вікторовська. Нині  вона відвідує в терцентрі Університет третього віку. Він їй дає можливість саморозвитку і насолоду спілкування з однодумцями.

 Для відвідувачів центру волонтерка Євгенія Коніщева склала театралізовану виставу і подарувала їм власні пісні під гітару.

Багато пісень  виконав  і гурт  «Берегиня», що при територіальному центрі.  Невеличкий концерт порадував   підопічних. Вже понад рік вони чекали, аби зібратися в такій  дружній  атмосфері.