Відео дня

Великоднє привітання Чернігівського міського голови

Featured Video Play Icon

Дороги, шановні, рідні чернігівці!

Ми разом з Вами святкуємо найвеличніше свято православія Воскресіння Христа. А Україна переживає сьогодні чи не найтяжчі часи за всю свою історію, коли тисячі і тисячі українців, сотні чернігівців віддали і продовжують віддавати свідомо найдорожче – своє життя за право нас з вами об’єднатися і визначити подальший шлях розвитку України.

Я переконаний, що ця страшна війна та всі її жертви – це і є символ відродження та воскресіння і України і міста Чернігова. Чернігівці, не вагаючись, стали на захист не тільки свого міста, а всієї країни. Я переконаний, що спільно з вами ми збудуємо найкраще місто України – Чернігів.

Ми матимемо шикарні перспективи на майбутнє. Але спочатку – нам треба перемогти у цій страшній війні. Я переконаний, що Господь на нашому боці. А це означає, що світло – переможе темряву. Добро – переможе зло. А Україна – переможе фашистську Росію. Вічна пам‘ять тим, хто вже не може зараз із нами святкувати Великдень. Слава і честь нашим захисникам!Слава Україні!Христос Воскрес!