Новини

Вдарив по голові та пограбував: розбійний напад на жінку

Оперативники кримінальної поліції встановили особу коропчанина, який завдав місцевій жительці тілесних ушкоджень та заволодів її особистими речами. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні розбою, повідомляють у Секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Потерпіла звернулася до поліції після опівночі 9 січня. Вона повідомила, що в під’їзді будинку за місцем її мешкання жінку перестрів незнайомець. Чоловік завдав їй кілька ударів невідомим предметом по голові, вихопив рюкзак потерпілої та втік. Разом із рюкзаком жінка втратила планшет, гаманець із невеликою сумою грошей у гривнях та доларах США, а також банківські картки.

Оперативники Коропського відділення поліції провели комплекс розшукових заходів та невдовзі встановили особу підозрюваного. Ним виявився 30-річний місцевий житель. 11 січня чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу. Під час проведення слідчих дій зловмисник вказав місце, де заховав майно потерпілої. Ці речі поліцейські вилучили.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Згідно з нею, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Також поліцейські перевіряють можливу причетність чоловіка до аналогічних злочинів.