Новини

Українські воїни мають успіх на трьох напрямках – Генштаб

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках, повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов.

На напрямках Новодарівка – Приютне, Новоданилівка – Роботине українські військові мали успіх, продовжують вогневе ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби», — розповів Ковальов.

Читайте також: За тиждень ЗСУ звільнили на півдні 17 кв. км території та просунулись до 2 км на Бахмутському напрямку – Маляр

За його словами, російські окупаційні війська зазнають значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці. Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Українські воїни ведуть наступальні дії на Бахмутському напрямку, у районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Іванівське, Курдюмівка, Північне.

-Мали успіх. Закріплюються на досягнутих рубежах. Тривають важкі бої. Окупанти втрачають живу силу, озброєння та техніку, — повідомив речник Генштабу ЗСУ.