Новини

У житлових будинках цього тижня можуть відключити опалення

У Чернігові готуються завершити опалювальний сезон для житлових будинків. Орієнтовно. Датою відключення тепла називають 2 квітня, але за умови, якщо середньодобова температура повітря буде більше 8 градусів тепла. Якщо ж все-таки температура буде нижчою, то опалення відключать пізніше. Про це повідомляють у міській раді.

Дивіться також відео: В мерії назвали дату відключення опалення в оселях чернігівців

Питання завершення опалювального сезону в медичних закладах міста розглядатиметься окремо. Можливо, що опалення в лікарнях залишать і до 15 квітня.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня за розпорядженнм міського голови постачання теплової енергії припинили в будівлях підприємств, установ та організацій комунальної власності. А ще раніше опалювальний сезон завершився для закладів освіти, культури та спорту (у зв’язку з їх закриттям на карантин).  Зекономлені бюджетні кошти допоможуть місту готуватися до боротьби з коронавірусною інфекцією. 

Після завершення опалювального сезону теплогенеруючі підприємства розпочнуть ремонт технічного обладнання тепломереж для належної підготовки до наступного осінньо-зимового сезону.