Факт-новини: оперативні сюжети

У мерії відзначили будівельників

Featured Video Play Icon

У мерії відзначили будівельників

9 серпня  відзначатимуть День будівельника. Напередодні кращих представників  цієї галузі  урочисто вітали у мерії. Тим, хто оновлює  Чернігів  і робить його комфортним для життя,  міський голова вручав подяки і премії.

Професія будівельника – одна із найдавніших, бо коренями  сягає часів античності, а також  одна із найважливіших, тому що є  незмінною складовою розвитку і стабільності економіки країни. Кажуть, що це суто чоловіча робота.Та Олена Пузан – яскравий приклад того, що керувати будівництвом можуть і жінки. Вчитель за фахом, вона все життя віддає улюбленій справі. А починала свій шлях багато років тому секретарем у компанії свого батька.

Сьогодні жінка активно працює. У неї 2 значущих об`єкти – будівництво на вулиці Жабинського та  по вулиці Лісовій. І безліч  мрій та планів на майбутнє, в яких перше місце займає будівництво дитячого садка.

Професійне свято бізнес-вумен відзначатиме у колі підлеглих та колег. А потім, обов’язково, разом з сім`єю, адже святкування Дня будівельника в їх родині – давня традиція.