НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У дитячому садочку №37 завершується капітальний ремонт харчоблоку

Featured Video Play Icon

Замість старих і частково зруйнованих стін – сучасне і комфортне приміщення з модернізованим обладнанням для належної організації харчування. У чернігівському дитячому садочку №37 завершується капітальний ремонт харчоблоку, який розпочали у грудні 2021-го. Такого оновлення приміщення навчального закладу не бачило з часів заснування, з 1982 року.

Модернізація харчоблоку фінансується за кошти державної субвенції та міського бюджету. На це передбачено близько 1 мільйона 300 тисяч гривень. Те, що ремонт розпочали наприкінці минулого року, пов’язано з часом надходження державних коштів та обмеженою в часі можливістю їх використання, пояснив начальник управління освіти міської ради Василь Білогура.

Повністю завершити ремонтні роботи планують наприкінці лютого. Після ремонту 188 дітей дошкільного закладу «Казка» отримуватимуть здорове харчування, а 6 працівників харчоблоку садочка будуть забезпечені повноцінними та комфортними умовами праці. Подібні оновлення у дитсадках при наявності фінансування проводитимуть і далі. За словами Василя Білогури, вірогідніше це вже буде за кошти бюджету Чернігова в рамках міської програми «Модернізація їдалень та харчоблоків у закладах освіти”.