НовиниТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові з’явилась нова туристична навігація

Featured Video Play Icon

Туристична навігація містом покращується.  В рамках  програми  розвитку та промоції Чернігова у підніжжя Болдиних гір встановили   інформаційний стенд. Раніше на цьому місці стояла стара металева конструкція, що дуже псувала естетичний вигляд історичного об’єкту, нині   тут розмістили  контент-план, який  виконуватиме  роль гіда для місцевих жителів та туристів.

На  навігаційному стенді містяться назви історичного  місця і його розташування  на цій території. Це, так би мовити, карта комплексу з усіма вказівниками.  Локацію  Болдиних гір обрали не випадково, адже  вона велика  і  цікава, з давньою історією, яку, за словами Олександра Шевчука,  потрібно  популяризовувати.

Найближчими днями на стенді з’явиться QR-код  для завантаження інфо-довідки онлайн. Відсканувавши його, можна буде  перейти на туристичний сайт Чернігова і отримати  інформацію про комплекс  Болдині гори і всі об’єкти, які тут розташовуються. При чому, інформація буде двома мовами – українською і англійською.

В подальшому  – на кожному з об’єктів,  розташованих тут,   планують встановити окремі  QR коди, аби людина отримала максимум  інформації  про локацію, якою найбільше  зацікавилась. За словами Олександра Шевчука,  подібних стендів у Чернігові буде більше,  вже через декілька днів  аналогічна навігація  з’явиться навпроти військово-історичного музею.