Новини

У Чернігові з 23 травня відновлюються перевезення на деяких дачних маршрутах

Сьогодні на засіданні виконкому Чернігівської міської ради прийнято рішення щодо відновлення з 25 травня роботи міського автомобільного та електричного пасажирського транспорту, а починаючи з суботи, 23 травня, на деяких дачних маршрутах (№ 9, 18, № 22-с, № 36-с, № 46, № 47).

На території міста Чернігова робота пасажирського транспорту здійснюватиметься за наступним графіком. В робочі дні з 06-00 до 09-00 та з 16-00 до 19-00 – перевезення пасажирів у режимі регулярних спеціальних перевезень за тимчасовими посвідченнями. Решта пасажирів зможе користуватися громадським транспортом в інший час.

Для безпеки пасажирів до 30 травня буде заборонена експлуатація транспортних засобів, які не мають автоматичних дверей.

 Пасажири мають обов’язково бути в масках. Також не зняті  обмеження по наповнюваності транспортних засобів (тільки на сидячі місця).

Міський голова запропонував раз на 10 днів тестувати на COVID-19 усіх працівників дитячих садочків, а також водіїв і кондукторів громадського транспорту, навіть якщо у них немає симптомів хвороби. Це приблизно 2 тисячі осіб. Це йде врозріз з позицією головного санітарного лікаря, але береженого, як-то кажуть, Бог береже.